Succesvolle Zoom sessie met leden van onze club

by nl59056

Omdat we al maanden geen clubbijeenkomsten hebben gehad, vanwege de Corona maatregelen, hebben we voor het eerst een digitale bijeenkomst gehouden met Zoom. Na enkele bestuursmededelingen hebben alle deelenemers gedeeld hoe zij de afgelopen periode hebben doorgemaakt.

Over het algemeen is men goed door de coronatijd heen gekomen. Een paar mensen hebben te maken gehad met ziekte maar geen corona. Het thuiszitten werd door velen als plezierig ervaren. Een tijd van bezinning maar ook van angst. Er is veel gefietst, gewandeld en gelezen. Men heeft genoten van de mooie omgeving van Lelystad en van de natuur verder in eigen land. Van de ontluikende lente tot de bloei nu in de zomer. De tuinen zijn veelal weer aangeharkt. Kasten opgeruimd en schoongemaakt. Men was blij met eigen huis en tuin.

Langzamerhand worden de maatregelen wat soepeler en wordt er weer geknuffeld met kinderen en kleinkinderen. Sommige mensen hebben hun werk weer opgepakt.

Afsluitend geven de leden aan dat ze het zeer positief hebben ervaren om elkaar weer even te zien en te horen op deze manier. Video bellen (Zoom) is geen vervanging van fysieke bijeenkomsten, maar het is een mooie aanvulling daarop, als het even niet kan om samen in één ruimte te zijn, zoals nu. Van onze club hebben 21 leden deelgenomen aan deze Zoom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top