Uitreiking gift Passie

by nl59056

Munda Tromp, voorzitter van Inner Wheel Lelystad, heeft dinsdag 6 juni een bedrag van 4000 euro overhandigd aan Hannie van Reeuwijk en Johan Tijink, bestuursleden van Inloophuis Passie.
Het afgelopen jaar heeft de serviceclub verschillende acties op touw gezet om geld voor het inloophuis in te zamelen. Inloophuis Passie is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad. Op het adres Botter 14-01 is er ruimte voor een goed gesprek en gezellige activiteiten. Zo zijn er creatieve workshops, wordt er massage gegeven en zijn er kookmiddagen. Op de laatste vrijdagmiddag van de maand is er een spelletjesmiddag. Met deze schenking wil Inloophuis Passie een koffiezetapparaat en een nieuwe oven kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top