Cheque overhandigd aan Dierenweide Stadspark

by nl59056

Lelystad

Boukje Timmers van Inner Wheel Lelystad heeft dinsdag 4 juni 2019 een cheque van 3.200 euro uitgereikt aan Pauline Kunst van de Stichting Dierenweiden Lelystad. Het geld is bestemd voor de dierenweide in het Stadspark. Inner Wheel Lelystad zamelde het afgelopen jaar geld in voor dit goede doel door het houden van sponsoracties.

Dierenweide Stadpark gaat het geld inzetten voor noodzakelijke verbeteringen aan de onderkomens van de dieren en voor een waterdicht dak van de knutselruimte.

Inner Wheel Lelystad is blij dat het geld ten goede komt aan een organisatie die zich, met medewerking van vele vrijwilligers, inzet voor de Lelystadse jeugd en daarmee bijdraagt aan het algemeen welzijn in Lelystad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top